Kombinlerde Saten Kullanımı/Saten Modası

Kombinlerde Saten Kullanımı/Saten Modası

Kombinlerde Saten Kullanımı/Saten Modası

 

Saten, son dönemlerin en sık kullanılan kumaşlarından biridir. Bu kumaş hem şık hem de spor kombinlere uyum sağlayabilen bir yapıya sahip hale gelmiştir çünkü pek çok farklı üründe kullanılır hale gelmiştir. Günlük kombinlere şık bir hava katmak için ya da şık kombinlerde tamamlayıcı bir parça bulmak için saten kumaş her alanda kullanılabilir.

 

 

Elbiselerde Saten Modası

 

Son dönemlerde hem abiye elbiselerde hem de günlük elbiselerde saten kumaşı sıklıkla kullanılır hale gelmiştir. Şık gece elbiselerinde ve abiye elbiselerde tercih edilen saten kumaşlar, elbiselere eşsiz bir şık görünüm katmaktadır. Bu nedenle de aslında her yerde kullanılacak olan elbiselerde saten detayları ve saten kumaşlar tercih edilebilmektedir. Uzun modellerden kısa modellere kadar her kombinde saten kumaş tercih edilebilecektir.

 

 

Gömleklerde Saten Modası

 

Günlük kombinlere farklı bir hava katmak adına saten kumaşlardan üretilmiş olan gömlekler seçilebilecektir. Farklı desenlerdeki saten kumaşlar, gömlekler için ideal bir hava sunar. Bu modeller spor ve günlük giyim için son derece uygundur. Tercih edilen saten gömlekler, askılı bluzlar ile de kombinlemek için uygundur. Ayrıca kot pantolonlarla ya da kumaş pantolonlarla ve eteklerle de saten gömleklerin tercih edilebilmesi mümkündür. Yazlık kombinler için de uygun olan saten gömlekler, hem tek başına hem de bluzlarla kullanılabilecek olan modellerdir.

 

 

Ceketlerde Saten Kullanımı

 

Şık kombinlerde ve günlük kombinlerde kullanılabilen ceketler, saten detayları ile süslendiği zaman kombinlere farklı bir hava katar. Oldukça fazla ceket modelinde kullanılmaya başlanan satenler, günlük kombinlerde de tercih edilebilmektedir. Günlük kombinlerde kot pantolonların üzerine giyilebilen saten detaylı ceketler; kombinlere farklı bir hava katabilmektedir. Saten detaylı ceketler ayrıca elbiselerin ve eteklerin üzerinde de tercih edildiği zaman son derece farklı ve şık bir görünüm sunabilecektir.

 

 

Çantaları Şıklaştıran Saten

 

Farklı çanta modellerinde tercih edilebilen saten kumaşlar, el çantaları ve kol çantaları için tercih edilen kumaşlardır. Bu kumaşlar çantaları şık hale getiren detaylar sunar. Çantaların şık ve aynı zamanda farklı modellere sahip olması için saten kumaşlar kullanılabilir. Bu kumaş hem günlük hem de şık kombinlerde tercih edilebilmektedir. Saten detaylarına sahip olan çanta modelleri son dönemlerde oldukça moda hale gelmiştir. Saten çanta modası da farklı pek çok kombini hem spor hem de şık hale getirebilmektedir. Saten çantaları farklı kombinlerde farklı tarzlar yakalamak için tercih etmek mümkündür. Bu nedenle de saten modasına uygun olacak şekilde tasarlanan saten çantalar, farklı kombinlerde kendine yer edinebilmektedir.

 

 

Saten Kumaş Nerede Kullanılabilir?

 

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen saten, günlük kombinlerde dahi çok sık şekilde kullanılır hale gelmiştir. Gömleklerde, çantalarda, elbise ve eteklerde sık şekilde kullanılmaya başlanan saten kumaşı her kombine zarif ve aynı zamanda şık bir hava katmaktadır. Farklı kombinlerde tercih edilebilen saten detayları kombinlere ayrı bir hava kattığı için yazın ve kışın farklı şekillerde kullanılabilmektedir. Günlük kombinlerde kombinleri şık ve aynı zamanda tarz sahibi hale getirmek adına saten kumaş kullanılabilir. Farklı saten kumaşlar ile üretilmiş olan her bir saten detaylı parça, kombinleri şık ve aynı zamanda günlük ayarda tutmak için özel bir olanak sunar. Ayakkabılardan çantalara, elbiselerden gömleklere kadar her parçada saten detaylarının kullanılması söz konusudur. Bu parçaların her biri kombinlere özel bir doku katar ve dikkat çekici parçalarda saten detaylarının kullanılması da kombinleri daha göz alıcı hale getirir.

Etiketler: saten, saten modası, saten kıyafetler, saten kıyafetler nasıl kombinlenir
Mart 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR